Carolina Montoto

NoveLAs

Portada del libro 'Barcelona. Marsella. Maó'

Barcelona. Marsella. Maó

Editorial Més Llibres, 2024

Recordo un dels últims cops que ens vam veure, l’Helio i jo. Fa trenta-set anys. A la memòria em venen algunes imatges aïllades: un viatge de set hores en autocar i l’arribada a l’estació, on m’estava esperant. Alt, desmanegat, pèl-roig. El nostre acostament tímid després d’haver estat un mes separats. La dificultat de posar-nos al dia, de vèncer la distància, de recuperar la confiança i reconèixer-nos.

Seguir leyendo
Portada del libro 'Lena al descobert'.

Lena al descobert

Editorial Les Hores, 2021

Torno a ser aquella nena petita a la qual van ensenyar a obeir sense piular. Però que d’amagat es venjava saltant sobre les ulleres del seu pare fins a fer-les miques. La nena que, quan trobi un moment oportú, fugirà de l’hospital de puntetes perquè no gosa, mai ha gosat, desafiar l’autoritat obertament.

Seguir leyendo
Portada del libro 'Lena al descobert'.

Pol y Leopoldo

Editorial Mr. Momo, 2018

Eso de que yo no tenga ojo izquierdo es algo que la gente no lleva muy bien: las madres me miran con lástima y los shit-followers me ponen motes que no voy a escribir aquí. A los motes ya me he acostumbrado; a otras cosas, no; por ejemplo, a que el Abusón de la clase me amenace constantemente porque quiere que le enseñe lo que hay debajo del parche: mi no-ojo.

Seguir leyendo